Veel gestelde vragen


Maken jullie alles zelf bij Build2Enjoy?

- Vrijwel alle meubelen op mijn site maak ik helemaal zelf. Het ijzerwerk/staal wat verwerkt wordt in de meubelen besteed ik uit. Uiteraard geldt dit niet voor de woonaccessoires die ik kan aanbieden. 

 

Er komen scheuren in mijn palen van mijn hekwerk. Kan dit kwaad?

- Nee, dit kan geen kwaad. Hout is een natuurproduct en krimpt en zet uit al naar gelang het weer. Is het droog dan krimpt het hout en kunnen er scheuren ontstaan. Is het nat dan zet het hout weer uit en zullen de scheuren grotendeels weer verdwijnen. Dit is volledig normaal en heeft geen nadelig invloed op de sterkte van het hout. 

 

Mijn tafel trekt krom. Wat moet ik doen?

- Dit ligt aan de luchtvochtigheid in huis. Wanneer deze laag is in huis zal het hout verder gaan drogen. Het kan zijn dat het hout hierdoor wat krom trekt. Wanneer de luchtvochtigheid weer wat hoger is in huis kan dit zich weer herstellen. Hout is een natuurproduct en zal altijd, enigszins, blijven werken. Mocht het nu ècht te gek worden, neem dan even contact met mij op. 

 

Hoe milieuvriendelijk/milieubewust is Build2Enjoy?

- Ik gebruik alleen hout wat uit een verantwoorde bron afkomstig is. Als voorbeeld komt het Lariks wat we gebruiken uit Duitsland. Het hout wat over blijft wordt gebruikt voor het energiezuinig verwarmen van de werkplaats. Ook gebruik ik bij voorkeur watergedragen beitsen of ecologische bijenwas.

 

Waarmee versturen jullie je producten?

- Ik verstuur de producten tot en met 20 kilo met PostNL of DHL. Daarboven bespreken we samen de bezorgmogelijkheden. 

 

Ik heb een vraag gesteld maar krijg geen antwoord. Hoe zit dat?

- Ik streef ernaar eventueel gestelde vragen zo snel mogelijk, binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht je na het stellen van een vraag binnen 48 uur geen reactie krijgen dan is er wat mis gegaan. Aarzel dan niet om het nogmaals te proberen of om even te bellen. Zie contact voor het complete overzicht van de contact mogelijkheden. 

 

Waarmee kan ik betalen bij Build2Enjoy?

- Via de webshop op de website kun je natuurlijk betalen met iDEAL. Ook kun je het bedrag overschrijven en wordt het product daarna verstuurd. Tevens is het mogelijk een product af te halen en het dan contant of met pin te betalen. Dit laatste wel even in overleg.