Hekwerken


Hieronder staan enkele voorbeelden van de Hekwerken zoals ik die reeds heb geleverd. Ieder hek is op maat gemaakt en hierdoor uniek!

 

De meeste hekwerken zijn op basis van het Waterlandhek, een van oorsprong Noord-Hollands weidehek die ik al in meerdere uitvoeringen heb gemaakt en geplaatst. 

 

De hekwerken en poorten worden compleet geleverd met palen voorzien van diamantkop afwerking, verstelbare plaatduimen, hengen, poortslot of overslaggrendel en 1 staartgrendel. Uiteraard zijn andere afmetingen, materialen en plaatsing ook mogelijk. Ook als je alleen een toegangspoort of een aantal meter hekwerk wilt, je kun bij ons terecht.

 

Aan te raden is om de palen te beschermen middels Postsavers; hiermee kun je levensduur verdubbelen!

  

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.


Landelijk Hekwerk
Landelijk Hekwerk

Waterlandhek met looppoort en slootkant afwerking.

Groot hekwerk, circa 15 meter, bestaande uit twee poortdelen, een loophek en aan weerszijden vast hekwerk met aan één zijde een slootkant. 

 


Waterlandhek

Toegangspoort voor op de oprit. Twee poortdelen van in totaal 3.20 meter en palen van 15x15 cm met diamantkop afwerking. 

 

Poort Dalen

Dubbele poort van 3 meter breed en 90 cm hoog. Speciaal gemaakt om ook de kleine hond binnen te houden. Waterlandhek  DeLuxe

Poort met loophek en los loophekje. Deluxe door het gebruik van speciaal hang- en sluitwerk.

 

In dit geval past het hekwerk zeer strak tussen de palen doordat de scharnieren aan de achterzijde van de palen zijn bevestigd. Ook is er gebruik gemaakt van een valbeugel als sluiting op de poort. 

Waterlandhek met vast hekwerk

Vast landelijk hekwerk van 57 meter lang, gecombineerd met een door ons gemaakte toegangspoort en een bestaande metalen poort.  Ik ben officieel dealer van Postsaver! Kijk voor meer informatie bij mijn Materialen.