Pizzaovens

Wat is nu lekkerder dan een eigen gemaakte, verse pizza uit eigen hout gestookte pizzaoven? Niets natuurlijk! En daarom zijn nu ook bij Build2Enjoy de handgemaakte Portugese pizzaovens en de stalen pizzaovens te verkrijgen.

 

Portugese Pizzaovens

Handgemaakt van speciale, vuurvaste stenen, zodat de oven jarenlang plezier geeft. Een sieraad voor het terras en garant voor uren bakplezier en gezelligheid. Samen met vrienden of familie genieten van je eigen gemaakte pizza's, authentieke Italiaanse focaccia, vers gebakken brood of andere ovengerechten. Kijk hier voor het actuele aanbod.

 

Stalen Pizzaovens 

Gemaakt van hoogwaardig staal. In plaats van hout, houtskool of briketten kunnen sommige ovens ook gestookt worden middels gas. Ideaal voor een snelle pizza. Kijk hier voor het assortiment.

 

Onderstel

Ook maak ik onderstellen voor deze Portugese pizzaovens. Uiteraard geheel op maat gemaakt, eventueel inclusief een marmeren werkplaat voor het uitrollen van het deeg. Eventueel kunnen er ook accessoires als bijvoorbeeld een thermometer, beschermhoes of RVS schoorsteenpijp bij worden geleverd. Kijk voor wat er mogelijk is bij de Portugese Pizzaovens. 


Pizzaoven 100 cm met bijbehorend onderstel
Pizzaoven 100 cm met bijbehorend onderstel